RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Дивний напад на дітей у Києві: з'явилися фото і подробиці про одну з учасниць

У мережі показали фото однієї з дівчат, яка брала участь в нападі на дітей на дитячому майданчику в Києві ввечері, 15 липня.

Відповідні фото виклав в Facebook співробітник Департаменту державної служби з економічною злочинністю МВС України Макс Нестеров.

"На ж/м Виноградар за адресою Н. Ужвій 4в, на дитячому майданчику група молодих людей під керівництвом Фечішеної Юлії, яка проживає за адресою: Ужвій 4в, кв.60, яка перебувала під впливом наркотичних препаратів! Група з осіб 10-12 набігла на дитячу площадку, і почали кидати каміння в дівчат і дітей, бризкати з газового балончик "Терен-4 м" в сторону дівчат і дітей, потім бити хлопців, і це все на очах у дітей!" - пише він.

Пізніше фото дівчини було видалено.

"Боже мій, як страшно, і ще страшніше знати, що від таких немає захисту, роблять що хочуть .... Поліція порожній звук, треба народу зібратися і організувати гучний самосуд над цими виродками, що б наступного разу побоялися таке творити", "Вона така самовпевнена, що їй нічого не буде. Може, поліція нічого не зробить, але самосуди від людей, її буде кошмарити постійно", - коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селі Старі Безрадичі Обухівського району Київської області невідомі в масках атакували Будинок культури і побили дітей, які там знаходилися.