RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві п'яний таксист з пасажиром в салоні влетів у маршрутку: опубліковано фото і відео

У четвер, 13 вересня, на вулиці Борщагівській сталася аварія за участю машини таксі Renault Kangoo і маршрутки, в результаті чого авто вилетіло на рейки руху швидкісного трамвая.

Про це повідомляє Інформатор.

Так, відомо, що аварія сталася близько десятої години вечора. Уточнюється, що водій таксі Renault на високій швидкості не впорався з керуванням і врізався в задню частину маршрутки і, проломивши огорожу лінії швидкісного трамвая, вилетів на колії.

При цьому, водій таксі виявився п'яний. Тест на драггер показав 2.50 проміле алкоголю в крові. У салоні Renault знаходився пасажир, який також вів себе неадекватно. Спочатку він повідомив, що водій його друг і що він був втомлений за кермом. А дізнавшись про показники алкоголю, сказав, що не знає його.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Застрягла на шляхах машина, заблокувала рух трамваїв у обидві сторони.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 11 вересня, в Києві на проспекті Ватутіна сталася серйозна аварія за участю автомобіля таксі, в якій постраждала дівчина-пасажир.