RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Природний відбір у всій "красі": в мережі показали фото моторошного смертельного ДТП в Києві

У Києві біля станції метро Видубичі сталася смертельна аварія. Пара перебігала дорогу в недозволеному місці, жінка загинула під колесами авто.

Про це на сторінці в Facebook повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

ДТП сталася у вівторок вночі, 25 вересня, біля магазину "Фуршет". Чоловік і жінка вирішили перебігти 8-смугову дорогу в недозволеному місці, де, до речі, був підземний перехід. Однак автомобіль Mercedes не встиг загальмувати і збив жінку 30-40 років. Від сильного удару вона померла на місці.

За словами її супутника, вони пили каву з коньяком, а потім згадали, що скоро буде їхати їх електричка. Пара вирішила заощадити час і перебігти дорогу. Однак, майже перейшовши трасу, жінка згадала, що забула взуття на місці, де розпивала напої. Вона вирішила повернутися назад таким же чином, але там рухався автомобіль і водій не встиг зреагувати на ситуацію.

Як розповів водій Mercedes, він бачив, як двоє перебігали дорогу, але й гадки не мав, що жінка відразу вирішить побігти назад.

У мережі по-різному поставилися до інциденту. Хтось заговорив про закони України, які треба поправити, щоб у таких випадках не страждали водії. А є й ті, хто вважає, що водій також винен, адже рухався перевищуючи встановлену по місту швидкість - 50-60 кілометрів на годину.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у Київській області сталася серйозна аварія з потерпілими.