RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кличко розповів про плани по ремонту гуртожитків для працівників "Київпастрансу"

Керівництво Києва планує відремонтувати всі гуртожитки для працівників "Київпастранс".

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час огляду капітально відремонтованого гуртожитку для працівників КП "Київпастранс" в Святошинському районі.

"Ми, як влада, дбаємо не тільки про оновлення рухомого складу муніципального транспорту, не тільки про ремонт та будівництво нових станцій, зупинок і поновлення трамвайних шляхів. Наша головна цінність - це люди, які працюють в комунальних підприємствах і забезпечують функціонування транспортної сфери. Транспортним підприємствам столиці сьогодні гостро не вистачає фахівців. Багато з них їдуть працювати за кордон, йдуть на приватні підприємства. Ми повинні зробити все, щоб люди з досвідом залишалися тут, а для цього їм треба створити умови", - зазначив він.

Будівлю було побудовано ще в 1970 році, і до ремонту знаходилася у вкрай незадовільному стані.

Оновлений гуртожиток розрахований на проживання 150 осіб. Є в ньому і кімнати для сімей з дітьми. У приміщенні гуртожитку обладнано дитячу ігрову кімнату, є актовий зал для дітей, спортивний зал, медпункт. На кожному поверсі сучасні кухні та санвузли.

Під час ремонту тут зміцнили фундамент і оновили, утеплили фасад будівлі, зробили новий дах, поставили нові енергозберігаючі вікна та двері. Також в будівлі оновили систему теплопостачання, зробили ремонт в кімнатах і всіх побутових приміщеннях. Облаштували прибудинкову територію і дитячий майданчик.

"Ми повинні дбати про умови, в яких живуть наші фахівці. А також - покращувати умови їх праці, соціальні стандарти. Тут, в оновленому, затишному і красивому приміщенні будуть жити професіонали, від злагодженої роботи яких залежить якість, а головне - безпека перевезення пасажирів в столиці", - додав Кличко.

Гуртожиток зараз вводять в експлуатацію. Через два-три тижні транспортники будуть жити вже в оновлених приміщеннях.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: