RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Дядечка не з простих: в мережі показали фото "героя парковки" в Києві, який вдарив літнього чоловіка

У Києві чоловік літнього віку, який очікував поки йому розблокують виїзд з парковочного місця, отримав удар в щелепу від "героя парковки".

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook свідок інциденту Наталія Соловйова, опублікувавши відповідне фото.

"Істота на передньому плані кілька разів вдарила у щелепу літнього чоловіка (видно лівіше), який очікував поки його машину розблокує "герой парковки". Очікував, як мінімум 10 хвилин, які я знаходилась поруч. Я і ще один свідок пропонували постраждалому написати заяву в поліцію, але він відмовився. На превеликий жаль, якщо ти не депутат, розраховувати на правосуддя за удар в щелепу в нашій країні марно", - написала вона.

У коментарях до посту громадяни зазначили, що літній чоловік - непроста людина, не дарма ж він відмовився від поліції. йому не потрібен розголос. Тому для порушника цей інцидент просто так не минеться.

"Тихо-тихо. Дядечка - не з простих. І так просто це тварині не минеться. Питання лише трохи в часі. Вже звечора його пробьють по базах, і невдовзі він буде щасливий відповіддю. Не дарма відмовилися від поліції. Свідки і розголос дядечкі не потрібні", - пишуть користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні з 27 вересня змінилися правила евакуації - поліція тепер має право евакуювати автомобілі, що перешкоджають руху транспорту.

При евакуації поліція зобов'язана зняти на фото і відео обставини, що спричинили переміщення транспортного засобу на штрафмайданчик. При цьому власник авто повинен бути повідомлений про евакуацію машини на мобільний телефон та електронну пошту. За відмову оплатити послуги платної стоянки власникам авто доведеться заплатити штраф в 20-кратному розмірі від вартості 1 години такої стоянки.