RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Києві прогримів вибух к квартирі житлового будинку: подробиці і фото з місця НП

14 жовтня на вулиці Зодчих, 80а на Борщагівці стався вибух в дев'ятиповерховому будинку.

Про це повідомляє "Інформатор".

Згідно з повідомленням, близько опівночі на восьмому поверсі вибухнув побутовий газ. Постраждала господиня квартири.

За словами очевидців, в квартирі, яка стала епіцентром події, проживають чоловік і жінка (мати і син) віком від 50 до 70 років. Сусіди кажуть, що рідко бачили мешканців в тверезому стані. Попередньо, мешканці залишили їжу готуватися на плиті і пішли спати.

Вибухова хвиля вийшла настільки сильною, що вибила багато вікон і шибок в парадному. Так само вона пошкодила двері та лиштви всьому під'їзду. На 8 поверсі повністю знесло ділянку стіни з склоблоків.

Сусідка постраждалої розповіла, що лягла спати о десятій вечора, але прокинулася близько опівночі через сильний гуркіт. Вона перебувала в квартирі зі своєю матір'ю та донькою. Спочатку вона побоялася виходити з квартири, оскільки побачила невеликий вогонь в коридорі, але потім спустилася на вулицю, щоб дізнатися, чи безпечно взагалі залишатися в будинку. Правоохоронці запевнили її, що небезпека минула.

За словами очевидців, постраждалу господарку квартири терміново госпіталізували в опіковий центр. Чоловікові надали першу медичну допомогу на місці.

На місці працювала слідчо-оперативна група, медики та аварійна газова і вибухотехнічна служби. Всі подробиці та причини події встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", причиною вибуху в багатоповерховому будинку на вулиці Танкопія в Харкові став вибух природного газу.