Депутат Київради вистрілив собі в живіт: стало відомо, що трапилося

Напередодні стало відомо, що депутат Київради від ВО "Свобода", екс-глава Деснянського району Петро Кузик вистрілив собі в живіт: це був нещасний випадок.

Про це повідомляє "Інформатор", посилаючись на слова прес-секретаря ВО "Свобода" Христини Равлюк.

Вона пояснила, що інцидент не має відношення до суїциду. Кузик чистив зброю - зареєстрований нагородний пістолет - і випадково вистрілив в себе. Депутата відразу госпіталізували і зараз він знаходиться в реанімації. Стан здоров'я Петра Кузика медики описують, як стабільний - йому вже стало краще.

Петро Кузик в 2012-2014 роках він був помічником-консультантом народного депутата Андрія Іллєнка. З квітня по вересень 2014 року - голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Також він був депутатом VI скликання Броварської міської ради, а з 2015 року він депутат Київської міської ради VIII скликання. Також є членом ВО "Свобода". Раніше брав участь у волонтерському русі "Штаб допомоги бійцям АТО громади Деснянського району", а також був в зоні АТО на передовій.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на Херсонщині обстріляли авто відомого аграрія Андрія Федоренка - помічника народного депутата від "Батьківщини" Юрія Одарченко.