RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Києві Ромео влаштував гоп-стоп своїй коханій: в мережі показали фото ловеласа

У столиці молодий чоловік, познайомившись із дівчиною в мережі, на першому ж побаченні побив та обікрав її.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

"Ромео вже не той. Через одну із популярних соціальних мереж хлопець познайомився з дівчиною. Нетривалий час спілкувалися і вирішили зустрітися. Зустрілися у парку поблизу станції метро "Дорогожичі", де хлопець одразу вдарив дівчину та пограбував її. Забрав 2000 гривень і мобільний телефон, після чого втік", - йдеться у повідомленні.

Дівчина одразу звернулася до правоохоронців Шевченківського УП. Черговий направив на місце слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку, яким дівчина надала прикмети молодика та показала напрямок втечі.

Правоохоронці затримали молодика. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець Валерій Нагорний. Повідомляється, що раніше проблем із законом хлопець не мав.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 186 ("Грабіж") КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео, як троє озброєних молодиків в масках пограбували автозаправку KLO у Дніпровському районі Києва.