RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві вдруге за місяць напали на таксиста: фото

У неділю, 23 грудня, в Києві відбувся напад на таксиста, одного з нападників затримали.

Про це повідомляє поліція Києва.

Так, потерпілий, який виявився таксистом, отримав замовлення на вулицю Білецьку. Там він забрав двох пасажирів, а коли привіз їх на вказану адресу, один з хлопців накинув петлю таксисту на шию, а інший - бризнув в очі сльозогінною речовиною і погрожував пістолетом. Після цього водій вискочив з машини, а коли прийшов до тями - ні його автомобіля Аudi, ні чоловіків на місці вже не було. Потерпілий зміг надати детальний опис зловмисників.

Вже за 20 хвилин патрульні виявили вказаний автомобіль на перетині вулиць Кирилівської та Петропавлівської, і відразу почали його переслідувати. Вже на перехресті вулиць Копиловської і Петропавлівської правоохоронцям вдалося заблокувати транспортний засіб Аudi. Відразу після зупинки з авто вискочив один чоловік і кинувся навтьоки. Тікаючи, він викинув 2 телефони і предмет, схожий на пістолет.

Ще одну людину - водія, патрульним вдалося затримати. Він був в стані алкогольного сп'яніння і не надав ніяких документів.

Як повідомляв "Апостроф", це вже другий напад на таксиста за місяць. Так, в ніч на неділю, 16 грудня в Києві по вулиці Борщагівській, 126 затримали автомобіль таксі марки Toyota Corolla, який викрав п'яний пасажир.