RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Києві зневірений хлопець кинувся з мосту Метро, але вижив: фото і відео

У неділю, 20 січня, в Києві чоловік стрибнув з моста Метро і дивом вижив.

Про це повідомляє Інформатор.

Як передає видання, все сталося на з'їзді з моста в бік Набережного шосе. Екіпаж патрульної поліції прибув через 5 хвилин після виклику. Чоловіки на мосту вже не було.

Незабаром поліцейські відразу ж почали обстежувати прилеглу територію і намагатися побачити чоловіка у воді. Коли екіпаж спустився на набережну, то побачили, як чоловік вилазить з води.

Патрульні посадили потерпілого в машину, щоб він зігрівся і чекали медиків. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. У куртці, яка залишилася на огородженні моста, залишився паспорт і телефон потерпілого. Перед стрибком він зателефонував товаришу і сказав, щоб борг віддав матері. Після цього він поклав трубку.

Під час спілкування з'ясувалося, що чоловік 1990 року народження. Свій вчинок він пояснив сімейними труднощами. Попередньо, саме сварка з матір'ю і дівчиною стала причиною стрибка.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 20 грудня, в Кривому Розі (мікрорайон Зарічний) з вікна багатоповерхівки на 10 поверсі вистрибнула жінка з дитиною, в результаті чого обидва загинули.