RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У мережі розповіли про "київську Зайцеву", що вилетіла на тротуар біля метро: опубліковано фото

У Києві автомобіль на високій швидкості не впорався з керуванням і вилетів на пішохідний перехід: водій на претензії пішоходів відповідав агресивно.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє юрист Тарас Боровський.

За його словами, інцидент стався біля станції метро "Дарниця". Автомобіль проїхав по пішохідному переходу, за яким в цей момент проходило близько 15 осіб, і зупинився на тротуарі. На щастя, ніхто не постраждав.

"Дуже люблю таких водіїв і попросив опустити вікно, щоб дати дружню пораду. Спереду сиділи двоє молодих парубків і сміялись, бо було їм дуже весело. На мою пораду, відповідь водія з красивою сережкою у правому вусі була радикальна. Насміхаючись зі створеної ним небезпеки, наїздник відправив мене куди треба і почав піднімати скло, на якому завбачливо лежала моя важка рука. Він згадав прийоми самооборони, що їх показували в російській передачі "воєнная тайна", і почав бити мені по пальцям ключами від машини, але прийом не спрацював, бо влучав він здебільшого між пальцями у своє ж скло. Розчарований домінік торетто зі своїм кентом вийшов назовні, викликав мене на дуель (я завжди "за"), але за мить чувак знову закрився в машині і поїхав в бік ст. м. "Чернігівська"", - написав Боровський.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 23 січня на Обухівській трасі під Києвом сталася аварія, внаслідок якої три людини загинули.