RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві "бігун" потрапив під колеса BMW: фото з місця аварії

У ніч на неділю, 3 березня, на бульварі Дружби Народів у Києві автомобіль BMW X5 збив пішохода, який намагався перебігти дорогу в недозволеному місці.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначається, ДТП сталася близько 00:30. За кермом позашляховика була дівчина.

За словами пасажира BMW X5, вони з дівчиною-водієм рухалися по бульвару Дружби Народів у бік Либідської площі. Недалеко від супермаркету Novus перед їхнім автомобілем вискочив чоловік. Водій спробувала піти від зіткнення з пішоходом. Однак удару уникнути не вдалося, позашляховик зачепив чоловіка правою стороною. На даній ділянці дороги немає пішохідних переходів. Чоловік намагався перебігти восьмисмугову магістраль в непередбаченому для цього місці.

В результаті аварії чоловік-пішохід отримав травми різного ступеня тяжкості. Його госпіталізували в найближчу лікарню. Від удару у BMW відлетіло дзеркало заднього виду. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця аварії встановить слідство.

Нагадаємо. як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч з 28 лютого на 1 березня в Києві на мосту Метро сталася страшна аварія, в якій загинули три людини.