RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

У Києві зловили вуличних злодіїв: поліція показала фото

У Києві поліція затримала групу злочинців-іноземців, які обікрали автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Дарницькому районі столиці на вулиці Анни Ахматової, коли поліцейські проводили патрулювання території. Вони помітили трьох, підозрілих на вигляд, чоловіків. Під час спостереження компанія підійшла до авто марки Mercedes, яке водій розвантажував біля ресторану. У той час, як власник відійшов від машини, один із зловмисників відкрив дверцята й взяв щось із салону. Після цього всі троє почали швидко йти з місця події.

Правоохоронці прийняли рішення про затримання підозрюваних. Під час особистого огляду у одного з них вилучили мобільний телефон, який належить водієві авто.

Як з'ясувалося, затриманими виявилися громадяни іншої держави, яким 25, 27 і 38 років. Молодший з них був раніше судимий за скоєння крадіжок у складі групи так званих "барсеточників" і два місяці тому звільнився з місць відбування покарання. Всіх чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Підозрюваним обирають запобіжний захід.

"За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Проводиться перевірка причетності затриманих до аналогічних правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", на автомобіль української телеведучої та актриси Яніни Соколової напали невідомі. Вони обікрали машину і зникли з місця події.

Також нагадаємо, під Києвом затримали банду завзятих квартирних злодіїв. Грабіжниками виявилися троє неодноразово судимих чоловіків.