RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Спрацював вибуховий пристрій: нові подробиці НП у багатоповерхівці Києва

Вибух в багатоповерхівці Києва стався через спрацював біля вхідних дверей другого під'їзду будинку на вулиці Стальського, 30 радіокерованого вибухового пристрою.

Про це повідомляє "Ракурс".

В результаті вибуху постраждав 58-річний головний лікар Київського військового госпіталю. Він отримав акубаротравму - контузію головного мозку.

Джерела видання вказують на те, що вибухівка мала потужність до 200 г тротилу, її вражаючими елементами були будівельні саморізи. Вибухова хвиля пошкодила вхідні двері і вікна будинку від першого до п'ятого поверхів.

Нагадаємо, що вибух стався в багатоповерхівці в Дніпровському районі столиці. Патрульні, слідчо-оперативна група, кінологи та працівники вибухотехнічної служби змогли потрапити всередину тільки через балкон квартири на другому поверсі.

Правоохоронці вирішують питання про внесення в ЕРДР відомостей про вчинення кримінального злочину, передбаченого ст. 15 (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 (вбивство) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилося відео наслідків вибуху автомобіля в Луганську, під час якого постраждали житлові будинки і поруч стоять авто.