RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​У Києві п'яний водій на швидкості влетів в стоянку: опубліковано фото і відео

У ніч на 1 травня в Києві на проспекті Григоренка сталося велике ДТП за участю восьми автомобілів. П'яний водій Mercedes протаранив паркан автостоянки і розгромив сім припаркованих машин.

Про це повідомляє "Інформатор", публікуючи відповідні фото і відео.

Аварія трапилася близько 00:30. За словами очевидців, автомобіль Mercedes рухався по проспекту Григоренка у бік вулиці Бориса Гмирі. Водій машини проігнорував поділ проїжджої частини і вилетів на зелену зону.

Проїхавши ще близько 100 метрів, чоловік зніс паркан автостоянки і протаранив Volkswagen Passat, Toyota Corolla, Mitsubishi Lancer, Daewoo Lanos, Citroen, Toyota Highlander і ще один Volkswagen Passat.

При двох свідках чоловікові запропонували пройти тест на наявність алкоголю в крові Drager. Але, він всіляко уникав приладу, а в підсумку зовсім відмовився проходити тест. Також водій стверджував, що він не був за кермом автомобіля, а обличчя йому розбили в клубі, який знаходиться в іншому кінці Києва.

Варто відзначити, що чоловік поводився зухвало і всіляко провокував поліцейських. Кілька зауважень не вплинули на чоловіка. Він продовжував штовхати патрульних і хапати їх за одяг. Щоб втихомирити чоловіка на нього наділи наручники. Як це було, ви можете побачити на відео.

Як повідомляв "Апостроф", 29 квітня в Луцьку сталася смертельна аварія, де співробітник СБУ в стані алкогольного сп'яніння збив чоловіка.