RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві затримали жінку, яка напала на поліцейську

У Києві після сімейної сварки жінка напала на одну з патрульних поліцейських, які прибули на виклик.

Про це повідомляє відділ комунікації Києва.

В Подільське управління поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку на вулиці Щекавицькій. На виклик направили екіпаж патрульних поліцейських.

За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенко, між подружжям виникала сімейна сварка, під час якої нетвереза жінка вела себе агресивно.

"Працівникам патрульної поліції вдалося вирішити конфліктну ситуацію шляхом проведення профілактичної бесіди. Після того, як інцидент був вичерпаний, патрульні поверталися до службового автомобіля, але правопорушниця накинулася на поліцейську і завдала їй два удари", - зазначив Іщенко.

Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Нею виявилася раніше судима 47-річна уродженка Сумщини.

Слідчі Подільського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Правопорушниці оголошено про підозру і обрано запобіжний захід - домашній арешт.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 2 травня в Києві затримали чоловіка в стані алкогольного сп'яніння і з гранатою.