RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Центр Києва перекриють на вихідні: опубліковано схему

З 18:00 22 червня до 18:00 23 червня на низці вулиць у центрі столиці буде тимчасово обмежений рух у зв'язку із проведенням "Київ Прайду".

Про це повідомляє Нацполіція Києва у Facebook.

Згідно з оприлюдненою картою, рух перекриють на вулицях Хрещатик, Льва Толстого, Володимирській, Богдана Хмельницького, Антоновича, Тарасівській, Великій Васильківській, Пушкінській та бульварі Шевченка.

Водночас, Київська адміністрація закликала мешканців бути толерантною під час Маршу рівності і показати, що в столиці немає місця дискримінації.

"Я закликаю всіх мешканців і гостей міста продемонструвати своютолерантність до всіх людей, незалежно від гендеру, сексуальноїорієнтації, національності, віросповідання, кольору шкіри, фізичногостану, поглядів тощо. Адже мова йде насамперед про права людини, про право кожного з нас залишатись собою", – сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Як повідомляв "Апостроф", 19 червня у Києві після прем'єри фільму "Не ховай очей - 2. Наші в США" було скоєно напад на відомого українського стиліста Олега Шуригіна і його друзів. Показ фільму проходив в рамках "Київ прайду".