RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​У Києві п'яна суперечка переросла в стрілянину з пістолета: є поранений, фото

7 липня Солом'янському районі Києва чоловік відкрив стрілянину після конфлікту зі своїми знайомими. В результаті події одна людина отримала вогнепальне поранення ноги.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як повідомили очевидці, в одній із квартир житлового будинку за адресою вулиця Василенко, 25 проходило застілля, яке переросло в конфлікт. Для "розборок" у двір будинку вийшли три дівчини, три хлопця і чоловік. У якийсь момент троє хлопців вирішили висунути чоловікові свої претензії. Це йому не сподобалося, він дістав пістолет і почав безладно стріляти, переважно в повітря.

Стрілець спустошив одну обойму, потім перезарядив зброю і зробив ще кілька пострілів. В результаті хаотичного вогню постраждав один із хлопців, куля увійшла йому в задню частину ноги, в районі коліна.

Побачивши поліцейських, більша частина компанії вирішила забігти назад в квартиру, а одна з дівчат викинула пістолет у кущі. Правоохоронцям вдалося затримати стрілка, проте він свою провину відмовляється визнавати, стверджуючи, що стріляв не він. Пораненого хлопця до прибуття швидкої відвіз товариш на машині.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, швидка і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця події встановить слідство.

Як повідомляв Апостроф, в районі Бессарабської площі оголений чоловік вийшов на вулицю і почав стріляти в повітря.