RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Соціологи опублікували свіжий рейтинг Кличка серед киян

Рейтинг мера Києва Віталія Кличка серед жителів столиці впав до 15,8%.

Про це свідчать дані соціологічного опитування ГС "Фонд Інноваційних Проектів".

Так, якби вибори мера Києва відбулися в найближчу неділю, 15,8% знову обрали б Кличка (партія УДАР). Цікаво що майже таку ж кількість голосів мав би шанс отримати будь-який кандидат від партії "Слуга народу". За обрання "президентського" мера готові віддати свої голоси 15% опитаних.

Далі йдуть Володимира Бондаренко ("Батьківщина") - 8,2%, Олександр Попов ("Опозиційна платформа - За Життя") - 6,3%, Олександр Омельченко (партія "Єдність") - 6,1%.

При цьому 77,6% респондентів зазначили, що за роки мерства Кличка життя у столиці не покращилося, а 67,4% - що Київ став брудним містом "з горами сміття, реклами та занедбаними парками".

Найбільш важливими проблемами міста респонденти вважають погану якість питної води в кранах (44,6%), незадовільну якість роботи київської влади (34,1%), велику кількість автомобілів на тротуарах (33,3%), поганий стан рухомого складу громадського транспорту (31,2%).

Опитування було проведено у період з 18 по 23 липня серед киян. У ході дослідження було опитано 1798 повнолітніх респондентів, що проживають у місті Києві. Похибка вимірювання становить 2,3%.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: