RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві боєць Нацгвардії влаштував гонки з копами і влетів в ларьок: фото

У ніч на суботу, 3 серпня, в Києві біля Троєщинського ринку відбулася серйозна ДТП: водій автомобіля Toyota Camry, тікаючи від поліції, врізався в таксі.

Про це повідомляє "Інформатор".

Аварія сталася близько опівночі. За даними свідків, Toyota мчала на швидкості близько 120 кілометрів на годину. Автомобіль кілька разів мало не спровокував ДТП. В районі Троєщинського ринку на проспекті Генерала Ватутіна Camry влетіла в авто служби таксі Bolt, яке їхало попереду. Від сильного удару таксі влетіло в ларьок з шаурмою біля ринку. Потерпілий водій отримав забої.

Водія Toyota затримали правоохоронці. За даними поліції, затриманий поводився неадекватно під час оформлення ДТП. При огляді машини в Camry виявили порошок, схожий на амфетамін. Правоохоронці встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також при затриманому було дійсне посвідчення військового Національної гвардії України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 2 серпня в селі Богданівка, Сумської області, автомобіль з жінкою і дитиною врізався в дерево: мати загинула на місці, семирічна дівчинка була госпіталізована.