RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

З'явилося відео жорсткого затримання копами водія-порушника в Харкові

У Харкові поліцейські з погонею затримували авто порушника і змогли його зупинити, лише коли затиснули його транспорт і пішли на "таран".

Про це повідомляє спільнота "ХС Харків" в Facebook.

У спільноті опублікували відео вже після інциденту, де помітно, що і позашляховик порушника і авто патрульних були серйозно пошкоджені внаслідок зіткнення.

"На проспекті Науки копи влаштували погоню за Opel Astra. І в підсумку наздогнали ударом під зад", - йдеться в публікації.

Також в мережі з'явилося відео безпосередньо самої погоні, зняте очевидцем з боку. Тут видно, як патруль поліції переслідує позашляховик, а потім врізається в нього. Після цього двоє поліцейських виходять з транспорту і жорстко затримують двох порушників.

"За словами очевидців, копи просили Opel зупинитися через порушення, він їх проігнорував. В результаті поліцаї наздогнали Opel в зад, а він в свою чергу підбив Daewoo Lanos", - додали в місцевій Facebook-спільноті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дарницькому районі Києва відбулося пограбування офісу одного з депутатів, грабіжника вдалося затримати під час перестрілки.