RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Києві сталася страшна НП з маршруткою і пішоходом: фото і відео

У четвер, 12 вересня, в Києві маршрутка на смерть збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Трагедія сталася приблизно о 22:10 біля станції метро "Шулявська". Маршрутне таксі №465 збило чоловіка на проспекті Перемоги, 45.

За словами водія автобуса, він їхав по проспекту Перемоги в бік станції метро "Нивки" і, коли проїжджав кіностудію імені Довженка, на дорогу вибіг чоловік. Він хотів перебігти на інший бік дороги, потім зрозумів, що відбійник завадить це зробити і вирішив повернутися на пішохідну зону. У цей момент на нього і наїхало маршрутне таксі.

Відзначають, що в момент аварії в автобусі знаходилися знайомі водія. Коли сталося зіткнення, потерпілий ще був живий. Чоловік, який був за кермом, і його товариші спробували надати першу допомогу і викликали медиків. На жаль, лікарям, які прибули на місце події, залишалося лише констатувати смерть.

У загиблого не виявили ні паспорта, ні яких-небудь ще документів. На вигляд йому було 50-60 років. Але особистість встановити не вдалося. Цікаво, що водій маршрутки спочатку сказав, що перевозить робітників і його автобус не є громадським транспортом. Але правоохоронці встановили, що транспорт, який збив чоловіка, є маршрутним таксі №465.

Як повідомляв "Апостроф", 4 вересня на Харківському шосе у Києві в маршрутку врізалося два автомобіля.