RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві розшукують низькорослого педофіла: опубліковано портрет підозрюваного

У Подільському і Дарницькому районах української столиці був помічений невідомий чоловік, який здійснював розпусні дії відносно малолітніх дівчаток.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

В Подільське управління поліції звернулася мати 10-річної дівчинки, до якої в під'їзді будинку на вулиці Краснопільської чіплявся невідомий, торкаючись її тіла. Дівчинка вирвалася з його рук.

"Зі слів заявниці, незнайомець - худорлявої статури зростом приблизно 150 см з коротким темним волоссям і навушниками на голові, був одягнений в темно-синю кофту з капюшоном, темно-сині джинси, білі кросівки. Особлива прикмета - не вимовляє букву" р ", - повідомляють в поліції.

В той же день в арці будинку на вулиці Драгоманова невідомий оголив статевий орган в присутності 11-річної дівчинки. Про вчинення цих розпусних дій в Дарницьке управління поліції повідомила мати неповнолітньої.

За даними фактами порушено два кримінальні провадження: за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) і за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Для встановлення особи, причетної до вказаних злочинів, київська поліція опублікувала малюнок педофіла, зроблений за описом матері однієї з постраждалих.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про зазначені події, просять звернутися в найближчий відділ поліції або зателефонувати по спецлінії 102.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у серії нападів на Троєщині.