RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

​Водія затиснуло в кабіні: в Києві сталася потрійна ДТП з авто поліції, фото і відео

У понеділок, 28 жовтня, в Києві сталися дві аварії за участю автомобіля поліції.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

ДТП трапилися приблизно о 22:30 на Столичному шосе. Там КамАЗ на швидкості влетів у фуру, яка в результаті врізалася в Prius патрульних.

Фура стояла на Столичному шосе в напрямку Південного мосту. Перед нею знаходився автомобіль патрульних, які оформляли ДТП за участю вантажної машини і Chevrolet. За словами чоловіка, який був за кермом фури, в цей момент у його транспорт на швидкості влетів КамАЗ. Від удару кабіну грузовика сплющило, а водія затиснуло в кабіні.

На місце події прибули рятувальники, які витягнули потерпілого з кабіни. Чоловіка госпіталізували в лікарню. Спочатку рух по Столичному шосе перекрили, утворився затор. Коли постраждалого водія дістали з КамАЗа, правоохоронці відкрили одну смугу. На місці працювали патрульні, медики, співробітники ДСНС і слідчо-оперативна група. Деталі ДТП встановлюються.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", вранці в понеділок, 28 жовтня, на трасі Стрий-Чернівці в Івано-Франківській області зіткнулися мікроавтобус Volkswagen і легковий автомобіль Opel Astra: одна людина загинула.