RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві зловили парочку зухвалих грабіжників: опубліковано фото

Двох зловмисників, які пограбували магазин дитячого одягу в столиці, погрожуючи проавцеві ножем, оперативно затримали київські поліцейські.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Повідомлення про розбійний напад в магазині дитячого одягу на Русанівській набережній до чергової частини Дніпровського управління міліції надійшло по спецлінії 102.

"У приміщення зайшли двоє невідомих і під загрозою ножа змусили дівчину-продавця віддати з каси 700 гривень. Отримавши гроші, нападники зникли, але потерпіла встигла запам'ятати їхні прикмети і напрямок руху", - сказано в повідомленні прес-служби.

За її описом, оперативники разом з патрульними розшукали і затримали зловмисників. Ними виявилися жителі столиці, 1984 і 1979 народження. При поверхневому огляді у них виявили та вилучили речові докази.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу", - уточнили в поліції.

Санкція цієї статті КК передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше столичні правоохоронці затримали двох жителів Харкова за пограбування відвідувача кафе.