RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Можуть визнати неосудною: у справі про ДТП з тещею Притули стався скандальний поворот

Лілію Сопельник, яка влаштувала ДТП у Києві, наїхавши на жінку з дитиною, і є тещею шоумена Сергія Притули і колишнього "регіонала" Віталія Хомутинніка, можуть визнати неосудною.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на 24 канал.

Як розповів адвокат потерпілих Юрій Сухов, у ЗМІ є інформація, що Сопельник нібито переплутала педалі. І про те, що у неї нібито якесь захворювання.

"Але вона про нього знала ще до того, як сталася ДТП. Тому, якщо вона знала, що має хворобу, яка заважає керувати авто, то це - обтяжуючі обставини", - уточнив він.

Натомість адвокат Сопельник Олена Сторожук переконує, що її клієнтці стало різко погано за кермом і ніякого плутання педалей не було. За її словами, необхідно встановити все в ході досудового розслідування шляхом експертиз і експериментів.

Крім того, адвокат потерпілих Юрій Сухов зазначив, що спираючись на фізичний стан, Сопельник все ж можуть визнати неосудною. У той же час Сухова бентежить і обрання запобіжного заходу для неї саме у вигляді нічного домашнього арешту.

"Справа в тому, що в таких випадках, як правило, обирається запобіжний захід, або хоча б подається клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Наскільки нам стало відомо, насправді, слідчий в той же день, коли повідомили про підозрі, підготував клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту, але прокурор не підписав його і вимагав, щоб клопотання було про обрання домашнього арешту в нічний час", - пояснив свої побоювання юрист.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео страшної аварії за участю тещі Сергія Притули і Віталія Хомутинніка.