RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

​Герой-жертва та "ігри з дітьми": в мережу потрапила розшифровка розмови фігурантки справи Шеремета

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета з'явилася важлива деталь у розмові підозрюваної волонтерки Юлії Кузьменко.

Про це повідомляє адвокат Владислав Добош на своїй сторінці в Facebook.

Розшифровка розмови Кузтменко з якимсь Т. була публічно оприлюднена на брифінгу МВС, а потім і в суді. У розмові йшлося про волонтерку Марусю Звіробій, де нібито Юлія планує щось страшне проти неї і її дітей.

"А тепер увага, розшифровка розмови з контекстом в якому про це говорилося. І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа! І де тут Шеремет?! Питання кому це вигідно ?! К - це Кузьменко, Т - співрозмовниця!", - написав Добош і опублікував документ.

Зокрема, в розмові сторони обговорюють конфлікт на Донбасі. Вони намагалися уявити, що через 10 років одягають своїх дітей і проводжають на фронт. Також мова йде про волонтерський рух, народ і величезні ціни. У діалозі вони порівнюють вартість хліба з 2014 роком.

Як повідомляв "Апостроф", дитячий кардіохірург і волонтер Юлія Кузьменко, яку підозрюють у підриві авто журналіста Павла Шеремета, подала позов проти Міністерства внутрішніх справ і його керівника Арсена Авакова.