RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві почнуться масові відключення гарячої води: названо дату

У Києві в четвер, 9 квітня, розпочнуться випробування тепломереж, які будуть супроводжуватися відключенням будинків від централізованого гарячого водопостачання.

Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Обозреватель".

Він зазначив, що такі випробування проводяться щорічно і є обов'язковими для перевірки готовності теплових мереж до опалювального сезону.

"Гідравлічні випробування - це не наше бажання, це не наша примха. Це обов'язкова умова для підготовки до великих навантажень, які відбуваються під час опалювального сезону", - заявив він.

Також Петро Пантелєєв уточнив, що в КМДА розробляють проект змін до гідравлічних випробувань, щоб скоротити час відключення води в будинках киян. Відповідні пропозиції будуть направлені на розгляд уряду.

"Основна мета - зменшити час, коли будинок не забезпечується гарячою водою. Саме такі пропозиції ми напрацьовуємо, і будемо звертатися до Кабінету міністрів", - додав чиновник міської адміністрації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мер Києва Віталій Кличко звернувся до жителів міста з попередженням про адміністративну та кримінальну відповідальність для осіб, які не дотримуються режим карантину в столиці.