RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

​Як змінюється ситуація з коронавірусом в Києві: повне відео брифінгу Кличка 27 травня

Мер Києва Віталій Кличко в середу, 27 травня, провів брифінг, на якому оприлюднив останні дані про ситуацію з коронавірусом в столиці.

Дивіться повне відео на сайті "Апострофа".

За словами Кличка, в столиці зафіксували 2 739 підтверджених випадків COVID-19. За останню добу коронавірус виявили у 29 осіб, було 3 летальних випадки (за весь час 64), одужали 44 людини (за весь час 442 людини).

"З підозрою на коронавірус у лікарнях столиці сьогодні 91 особа. Зокрема, і 5 дітей. Також тестують на COVID-19, як я говорив, всіх хворих на пневмонію. Їх сьогодні в стаціонарах медустанов 322 людини. Тільки за минулу добу з діагнозом пневмонія госпіталізовано 59 жителів столиці", - сказав він.

Нагадаємо, в Україні будуть поступово послаблювати карантинні обмеження, відкриваючи багато об'єктів і знімаючи заборони. З початку літа в країні оголошено три дати, коли будуть зняті деякі заборони.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, що серед хворих на коронавірус у Києві, найдовше хворіють немовлята і маленькі діти - близько місяця, а швидше за всіх одужують люди у віці 30-49 років (це і найчисленніша вікова група заражених).