RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві неадекват влаштував розбірки з рятувальниками під час пожежі: відео

У центрі Києва під час гасіння пожежі неадекватний чоловік відмовився від порятунку та кидав склом у рятувальників, а пізніше вистрибнув з третього поверху.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України.

"О 17.05, під час ліквідації пожежі в квартирі на третьому поверсі по вулиці Михайлівській, 22, вогнеборці встановили триколінну драбину для порятунку чоловіка, який перебував у помешканні. Однак потерпілий не поспішав нею скористатися, натомість почав її відштовхувати та жбурляти у рятувальників склом. Коли ж вогнеборці відігнали агресивно налаштованого громадянина від вікна за допомогою подачі води з брандсбойту, чоловік просто вистрибнув", - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, киянина без видимих фізичних ушкоджень передали бригаді швидкої.

"Саму пожежу локалізовано о 17.31, а о 17.39 - ліквідовано. До гасіння було задіяно 5 одиниць техніки та 18 чол. особового складу", - додали у ДСНС.

Пізніше стало відомо, що в середині згорілої квартири, знайшли мертву жінку. Рятувальники кажуть, що у неї виявили ножові поранення.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в ніч на 10 червня сталася пожежа в Головному слідчому управлінні Нацполіціі, в ході якої згоріла кімната з речовими доказами.

Також повідомлялося, що в Запоріжжі 6 червня на Космосі сталася серйозна пожежа на взуттєвій фабриці "Міда".