RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

У Києві чоловік намагався зґвалтувати жінку і поплатився - такого він не чекав

У Києві чоловік хотів зґвалтувати 19-річну дівчину, але його злякала перехожа.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці поліції Києва.

Жертва маніяка звернулася до правоохоронців. Вона розповіла, що її намагався зґвалтувати чоловік, який їй наочно знайомий. Вона зазначила, що напередодні загубила сумку, а він її знайшов. Тому вона домовилася з чоловіком про зустріч.

"Під час передачі речей чоловік почав чіплятися до дівчини і повалив на землю. Потерпіла почала чинити опір і кричати. У цей момент неподалік проходила жінка, кроки якої почув зловмисник, а потім він злякався і втік. За отриманими прикметами оперативники встановили особу і розшукали правопорушника. Це - киянин, 1969 року народження, не має постійного місця проживання. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини, за які відбув покарання в сукупності понад тридцять років", - розповів слідчий Голосіївського управління поліції Сергій Ольшевський.

Розпочато кримінальне провадження та оголошено фігуранту про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (Незакінчений замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Перечинському районі Закарпатської області чоловік згвалтував 11-річну дівчинку. Повідомлення про жахливий випадок надійшло в поліцію вночі 10 серпня.