RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Хвалився зв'язками в СБУ: в Києві спіймали "гонщика", який набрав швидкість майже 200 км/год

У Києві патрульні зупинили нахабного водія, який порушив ПДР та погрожував поліцейським зв'язками в СБУ.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Київ Оперативний".

"Патрульні поліцейські помітили як дехто на автомобілі BMW пролетів по Градинській на заборонений сигнал світлофору. Копи поїхали за водієм, ввімкнули проблискові маяки та подали сигнал про зупинку, але водій і не думав зупинятися. Почалася погоня. По Північному мосту швидкість неадекватного порушника місцями ледь не сягала 200 км/год. Майже на з‘їзді на Оболонь неадекват зачепив Volkswagen і помчав далі", - йдеться в повідомленні.

Наздогнати та заблокували рух водію вдалось на вулиці Героїв Сталінгарада, 27. Із авто вийшов чоловік напідпитку та заявив, що за кермом був не він.

"І взагалі він зараз подзвонить своєму впливовому азербайджанському родичу, який працює в СБУ, і той всіх позвільняє. Зі сторони це все просто виглядало, як дешеві понти перед своєю не менш п‘яною супутницею. Звісно, від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння неадекватний водій відмовився", - повідомили патрульні.

Зазначимо, що цього водія у жовтні 2019 року було вже позбавлено права кермування за аналогічне правопорушенння.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у п'ятницю, 4 вересня, в Києві водій Mercedes-Benz вирішив поїхати уздовж залізничних колій слідом за поїздом, що рухався - на щастя, постраждала тільки машина.