RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Тисячі киян підтримали проект "Слуги народу" і подали ідеї для покращення життя в столиці

У Києві мешканці тільки за два місяці літа подали кілька тисяч пропозицій щодо поліпшення життя в місті. Волонтери ледь встигали обробляти ідеї, які стосувалися всіх районів Києва і десятків проблем.

Про це розповіли в прес-службі Київської міської організації політичної партії "Слуга народу".

За словами представників політсили, кожен п'ятисотий житель столиці вже подав свої напрацювання в рамках проекту "Ходімо з нами в депутати".

Проект уже завершився, але всі напрацювання за підсумком ляжуть в основу спільної стратегії розвитку міста на найближчі роки. Її головна мета - дати можливість киянам реалізувати свої ідеї і своїми руками зробити столицю комфортної для життя кожного.

Особлива увага приділяється ідеям будівництва об'їзної дороги навколо Києва і муніципального житла, медицини, освіти, благоустрою та незаконного будівництва. А жителі Дарницького району столиці, наприклад, подали відразу кілька ідей по реконструкції Бортницької станції аерації.

"Ви знаєте, я довго думала, як можу допомогти своєму місту. Особливо в контексті екології та забруднення Дніпра. Зазвичай чиновники і депутати Київради не особливо йдуть на контакт з ініціативними мешканцями. Вони відправляють їх до своїх помічників або просто забувають передзвонити, у мене таке бувало часто. Але в цей раз все вийшло інакше. Я прочитала в новинах, що в перших числах вересня починає роботу парламент, і тому зважилася поділитися своєю ідеєю зі "Слугою народу". Там мене вислухали і прийняли пропозицію з очищення річки. Сподіваюся, моїй ідеї дадуть поштовх, і після виборів ми зможемо створити місто, де хочеться жити", - розповіла мешканка Дарниці Олена Миколаївна.