RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У Києві впіймали небезпечних грабіжниць, які труїли своїх жертв: фото

У Києві нахабні грабіжниці поблизу із залізничною станцією "Дарниця" застосовували психотропну речовину, щоб обікрасти чоловіка.

Як передає "Апостроф", про це повідомляє "Київ Оперативний".

"Задокументовано, що поблизу із залізничною станцією "Дарниця" вони запропонували чоловіку спільне розпиття напоїв. Коли той погодився на спокусливу для нього пропозицію та впродовж розпиття втратив увагу, вони підсипали чоловіку сильнодіючу психотропну речовину. В момент, коли чоловіку стало зле вони тихенько його обчистили (забрали два мобільних телефони, гроші, банківські картки та золоту каблучку) та пішли собі геть", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка в непритомному стані госпіталізували до лікарні, а зловмисниць згодом вдалось затримати, вони знаходяться у слідчому ізоляторі без права внесення застави.

"Затримали: Чеботар Людмила Василівна, 1971 року народження. Раніше судима за шахрайство, двічі за крадіжки і за розбій вчинений групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. Григориченко Тамара Василівна, 1995 року народження. Раніше судима двічі за крадіжки та за розбій вчинений групою осіб", - назвали у спільноті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Києві патрульні упіймали злодійку, яка пограбувала магазин жіночої білизни. Правоохоронці затримали жінку саме в той момент, коли вона виносила делікатний товар.

Нагадаємо, що камери відеоспостереження зафіксували крадіжку мобільного телефону в столичному кафе молодою жінкою ромської зовнішності. В мережі просять упізнати злодійку.