RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Представники групи компаній DIM відкрили футбольне поле біля ЖК Метрополіс в Києві

новини компаній

У Голосіївському районі Києва 28 вересня відбулося відкриття футбольного-баскетбольного поля близько ЖК Метрополіс за адресою вул. Академіка Заболотного 1. Будує житловий комплекс група компаній DIM.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

На відкритті об'єкта були присутні: партнер групи компаній DIM Андрій Насіковський, мер міста Віталій Кличко, Голова Голосіївської РДА Сергій Садовий, голова ОБСС "Глушкова 9Д і 9Б" Павло Жук та інші представники міської та районної адміністрації.

"З радістю відкриваємо новий об'єкт біля ЖК Метрополіс. Для нашої компанії важливо, що ми створюємо не тільки квадратні метри, а й атмосферу, в якій комфортно жити. Спортивна інфраструктура району - це важлива складова. Віримо, що жителі гідно оцінять нове футбольне поле, і воно стане місцем, яке об'єднає всіх любителів активного дозвілля", - заявив під час відкриття партнер групи компаній DIM Андрій Насіковський.

Розмір поля - 416 кв м, 8 см - бетонна армована основа покрита 13 мм двошарового зносостійкого покриття. Вартість створення майданчика - 1 млн 200 тис грн. Крім футбольних воріт, на майданчику встановлені баскетбольні кільця.

За словами представника компанії, крім поля, компанія DIM покрила понад ніж 350 кв м дитячих майданчиків для ОСББ "Глушкова 9Д і 9Б", що обійшлося девелоперу в 300 тис грн.

Для забудовника це вже не перший проект, в якому вони допомагають упорядкувати Київ. У грудня 2016 група компаній DIM провела плановий ремонт вхідної групи і даху по вул. Миропільська, 37. А в травні 2017 в Дніпровському районі було відкрито сквер по вул. Жмаченка, 28. Він був створений в рамках Меморандуму, укладеного між місцевою громадою і групою компаній DIM, що зводить поруч житловий комплекс "Автограф". У 2019 поряд з житловим комплексом А52, на провулку Бехтерєвський 7А, зробили ремонт вхідних груп і встановили дитячі майданчики, а в сусідньому 13-му будинку були замінені інженерні комунікації.

"Наша мета - зробити Київ затишним, красивим і комфортним містом. Тому DIM не тільки будує нові сучасні ЖК, але і завжди із задоволенням допомагає нашим сусідам" - сказав Андрій Насіковський.