RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Під Києвом неадекват з ножем на вулиці напав на жінку з собакою: момент потрапив на відео

У понеділок, 26 жовтня, в Ірпені, Київської області, чоловік напав у парку на пенсіонерку з собакою і покалічив тварину.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

"Справжня жерсть сталася 26 жовтня в місті Ірпінь. Якийсь неадекват напав на літню жінку і вдарив її собаку ножем", - йдеться в повідомленні.

У коментарях пишуть, що все було зовсім по-іншому, і що в парку саме жінка напала на чоловіка за те, що він знімав на відео її собаку.

"Що я побачив: сидить на тротуарі собака і спорожняється (Хлопець почав знімати це на телефон і підходить до собаки. З'являється господиня. Хлопець робить їй зауваження і знімає це на телефон. Господиня бере на поводок собаку і нападає на хлопця - вибиває телефон в нього з рук. Хлопець утримує господиню, щоб вона не билася. З'являються ще двоє людей. один піднімає телефон і віддає хлопцеві. Хлопець показує запис того, що сталося одному перехожому. Так хто на кого напав і хто неадекват", - пише один з коментаторів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ніч на 20 жовтня в місті Обухів під Києвом невідомий напав на кандидата в депутати Дмитра Зрайченко.