RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Чи чекати нового вторгнення Росії: онлайн трансляція ток-шоу "Право на владу"

Сьогодні, 9 липня, відбудеться черговий ефір ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1. Головна тема сьогоднішнього ефіру - "Нападе чи Путін?".

Дивіться на "Апостроф" онлайн відео трансляцію.

Програма розпочнеться о 21:45. В ефірі обговорять тему, що нібито Росія готує новий наступ на Україну з боку півдня і окупованого Криму. Відповіді будуть шукати на такі питання: чи готова Україна до нового нападу з боку Росії, чи є спосіб уникнути нової війни.

В обговоренні візьмуть участь такі гості як: секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов; віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков; командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв; блогер, представник Донецька у політичній підгрупі на Мінських переговорах Денис Казанський і багато інших.

Як писав "Апостроф", в четвер, 9 липня, позафракційний депутат Верховної Ради України Андрій Деркач оприлюднив аудіозапис нібито телефонної розмови екс-президента Петра Порошенка з російським лідером Володимиром Путіним , який відбувся в 2015 році.