RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Готель на Місяці і дешеві польоти в космос: Бренсон оголосив про грандіозні плани

Мільярдер Річард Бренсон, який здійснив свій перший політ в космос, хоче побудувати готель на Місяці.

Про це пише Daily Mail.

"Побудуємо ми одного разу готель на Місяці, про що я завжди мріяв, або залишимо це моїм дітям - подивимося. Але це ще одна мрія, яку, якщо у мене буде час, я з задоволенням здійсню в один прекрасний день", - заявив Бренсон .

За словами мільярдера, його компанія Virgin Galactic створить багато космічних кораблів, знизивши таким чином вартість подорожі на земну орбіту, яка зараз становить близько чверті мільйона доларів.

"Може бути, одного разу, коли у нас буде 20 космічних кораблів, для мене знову знайдеться місце - наприклад, на моє 90-річчя. Але подивимося, як піде. Я майже повернувся на Землю, але не зовсім. Це була мрія всього життя. Мрії нечасто перетворюються в реальність", - сказав 70-річний Бренсон.

Нагадаємо, що незабаром також відбудеться космічний політ еже одного мілліардера- найбагатшої людини планети і власника Amazon Джеффа Безоса. Він зробить свій політ на кораблі New Shepard власного виробництва. Компанію йому складе 82-річна жінка-астронавт, яка чекала свого польоту 60 років.