Футболіст збірної України відреагував на тривалу дискваліфікацію

Футболіст збірної України Руслан Ротань розповів, що він думає про 6-місячної дискваліфікації, яку йому виписали в Федерації футболу за бійку в матчі 1/2 фіналу Кубка України проти "Зорі" і конфлікт із суддею Анатолієм Абдулою.

Про це півзахисник повідав на прес-конференції, що відбулася в Будинку футболу, повідомляє football.ua.

"Я подав негативний приклад своєю поведінкою. Сам створив собі проблеми. Перепрошую перед усіма за це і сподіваюся, що це не завадить мені нормально підготуватися до Євро", - сказав Руслан Ротань.

Нагадаємо, що після матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка України, корторий завершився перемогою луганчан 2: 0 і вильотом "Дніпра" з турніру, Ротань, а також його партнер Роман Зозуля намагалися з'ясувати стосунки з представниками суддівської бригади. Дії футболістів потрапили в об'єктив телекамер, а також була зафіксовані рефері Абдулой. У підсумку, Ротаня і Зозулі виписали дискваліфікацію на 6 місяців.

Додамо, що Роман Зозуля вибачився за свої дії практично відразу після матчу - через свою сторінку в Фейсбуці.Нагадаємо, що Зозуля і Ротань виявилися в списку запрошених футболістів на збір перед Євро-2016. У нинішньому сезоні Ротань провів за "Дніпро" 21 матч (4 голи і 3 ассисти). В його активі забив 7 голів у 85-ти матчах за збірну України.

Як повідомляв "Апостроф", гравці "Динамо" і "Шахтаря" Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко помирилися в таборі збірної України. Футболісті взяли участь у масовій бійці під час зустрічі команд в рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.