RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Українець нокаутував британця, який зганьбив боксера Путіна: опубліковано відео

Український боксер-важковаговик Дмитро Кучер здобув чудову перемогу над відомим британським солдатом Енцо Маккарінеллі: 31-річний киянин вже в першому раунді поєдинку за звання чемпіона Європи EBU у Лондоні нокаутував 35-річного опонента.

Маккарінеллі відомий не тільки тим, що володів титулом чемпіона світу WBO, а також неодноразово претендував на пояса від інших версій у важкій вазі, але і недавньою перемогою над легендарним американцем Роєм Джонсом, який прийняв російське громадянство. Нагадаємо, що 12 грудня 2015 року Енцо брутально нокаутував Джонса на очах у тисяч глядачів в Москві, яка жадала перемоги новоспеченого путінця.

Що стосується Дмитра Кучера, то на його рахунку 24 перемоги, з одній нічиїй і поразки в 26 поєдинках (69 відсотків нокаутів). До 2012 року він проводив свої бої в основному в Україні, проте потім перебрався до Європи і США. Єдиної поразки він зазнав влітку 2013 конголезця Ілунга Макабе. Тоді Кучер програв найпрестижніший чемпіонський пояс WBC Silver.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч з 11 на 12 червня в Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко побореться за титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі проти пуерторіканця Романа Мартінеса.