RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

РосЗМІ обурені історією про англійських фанів та дітей-жебраків на Євро-2016

Одне з російських видань видало повідомлення про те, як фанати збірної Англії на Євро-2016 в одному з барів міста Лілль розважаються тим, що кидають монети жебракам дітям.

Про це йдеться на сторінках "Спорт-Экспресса".

"Британці, які зібралися біля бару Less Brasseurs, спеціально провокують дітей, щоб вони билися один з одним. Це викликає у них бурхливу радість і сміх", - пише журналіст видання.

"СЭ, писати нема про що?", "Вау, чекаю новину про розп'яття хлопчика", "Тему снєгірєй не розкрито", - з іронією прокоментували новину деякі користувачі.

Нагадаємо, що в Ліллі 15 червня відбудеться наступний матч збірної Росії - проти Словаччини. Тоді як англійці зіграють в сусідньому Лансі 16-го числа проти Уельсу.

Додамо, що 10-11 червня в Марселі відбулися серйозні зіткнення між російськими і англійськими вболівальниками. У підсумку, протистояння перейшли і на стадіон "Велодром": після поєдинку 11 червня, який завершився внічию 1: 1, фани збірної Росії атакували англійців прямо на трибунах, після чого ті були змушені рятуватися втечею.

14 червня стало відомо, що УЄФА застосувала санкції до збірної Росії: організація виписала Російському футбольному союзу штраф в 150 тисяч і відкладену дискваліфікацію, яка означає, що покарання буде посилено в разі повторення будь-яких протиправних дій на стадіонах.