RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Єврокубки 2016/17: стало відомо, де гратиме команда з Луганська

Домашні поєдинки в розіграші Ліги Європи 2016/17 луганська "Зоря" буде проводити в столиці на стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє SportArena.

Спочатку планувалося що луганчани гратимуть там же, де вони проводять уже протягом двох сезонів домашні матчі української Прем'єр-ліги і Кубка - в Запоріжжі. Однак, згідно з вердиктом УЄФА, стадіон "Славутич-Арена" не відповідає всім вимогам організації для проведення ігор групового турніру, з якого власне і буде стартувати "Зоря" в єврокубках. Зокрема, основною проблемою арени є відсутність автоматичних турнікетів на вході.

Додамо, що в минулому і позаминулому сезонах луганчани виступали на стадії відбіркового турніру Ліги Європи і брали опонентів в Києві - на "Оболонь-Арені" і "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Груповий турнір Ліги Європи розпочнеться 15 вересня, а своїх суперників по одному з квартетів підопічні Юрія Вернидуба дізнаються після жеребкування, яке відбудеться 26 серпня в Монако. Слід зазначити, що крім "Зорі" в основну стадію змагань спробують пробитися два представники України - "Олександрія" та полтавська "Ворскла". Вони почнуть виступи в єврокубках з третього раунду кваліфікації і зіграють по два поєдинки 28 липня і 4 серпня.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, з ким "Шахтар" побореться за вихід в основний раунд Ліги чемпіонів: донеччанам в третьому раунді кваліфікації в суперники може дістатися одна з команд - "Монако" (Франція), "Стяуа" (Румунія), "Янг Бойз" (Швейцарія), ПАОК (Греція).