RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Нова форма київських футболістів викликала хвилю злісних коментарів у росіян

Новий домашній комплект ігрової форми футболістів ФК "Динамо", пошитий знаменитої компанією Adidas, викликав кипу уїдливих коментарів від росіян з антиукраїнськими настроями.

Новину під заголовком "Київське "Динамо" вирішило грати у вишиванках від Adidas" активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"На футболці намалювали вишиванку і задоволені, треба запропонувати жителям малювати на кизяках сало, бо більше нічого", "Відображає національну традицію з тріском про**рати в Європі у всіх починаннях, у тому числі і в футбiке", "Треба бойову вишиванку на форму карателям в АТО", "Ну і тепер логічно було б на них одягнути шаровари", "А чо тільки футболки, де чуби?", "Ну тоді і шорти повинні бути шаровари!", "І нагайка на боці, щоб хлопців поганяти", "Це приблизно як більшовики всюди встромляли серп і молот", "Дурдом він і є дурдом", "І в шароварах з чобітками. Дуже б комічно виглядала їх біганина по полю", "А їх комуністична назва "Динамо" не бентежить?", "Мало. Потрібні ще й шаровари яскравих кольорів! І солом'яні капелюхи", "Феєрична новина. А вони знають, що цю команду заснували чекісти? Що там з декомунізацією? Їм Берія не сниться?", "Згадується мультик "Як козаки у футбол грали" — чи не звідти черпають натхнення?", "Селюки не повинні забувати, хто вони є насправді. Простонародна містечкова мову, сільські сорочки-вишиванки, зачіски "під макітру" — все має йти в справу", "Ніхто не знає, коли вони будуть грати в такому вигляді? Я б подивився, чисто поржати", "А Victoria Secret випустить стрінги-вишиванки для збірної України", "А по полю вони будуть бігати або стрибати?", "Рогулiзм, тепер і футбольний", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", нова форма динамівців виконана в білому та блакитному клубних кольорах, її головний новий елемент — вишивка біля вирізу біля горловини.