RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На Олімпіаді в Ріо поглумилися над прапором Росії

В одному з готелів Ріо-де-Жанейро, де відбувається Олімпіада-2016, поглумилися над російським прапором.

Про це повідомила російська спортсменка, учасниця збірної РФ з синхронного плавання Олександра Пацкевич у своєму Instagram.

Вона розповіла про ставлення в Ріо до російських спортсменiв, заявивши, що воно неповажне. За словами спортсменки, вранці вона виявила під дверима зірваний прапор РФ, який був зав'язаний у вузол. Пацкевич зазначила, що до вечора він зник.

Вона додала, що, незважаючи на цю "провокацію", російські спортсмени посміхаються і старанно працюють.

"Ми у вас віримо! Ви — найкращі! Тільки слабаки здатні на таке", "У вас сильна спина! За вами ціла країна! Нехай ворони водяться в пониззі. А до птахів високого польоту їм не дістати!", "Я була в багатьох країнах світу, і знаю, що до нас ставляться добре! Є лише ті, хто служить Америці, і це далеко не секрет", "Росію не зламати, не перемогти і не змінити. Ви найкращі, пишаємося вами і вболіваємо за вас", "Дівчата, тримайтеся! Росіяни не здаються! Ми з вами", "Залишається тільки наші "Тополі" відправити в Ріо замість спортсменів", "Дівчат, ми з вами! Якщо місцеве бидло буде грубити, приїде Люберецьке бидло, і швидко вирішимо всі питання", — коментують скарги Пацкевич путінці.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст з РФ похвалився тим, як "помстився" німцям на Олімпіаді в Ріо.

8 серпня на Іграх у Ріо дісталося російським спортсменам, котрі брали участь у кролевій естафеті.