"Бенфіка" - "Динамо": де дивитися матч киян в Лізі чемпіонів

1 листопада в Лісабоні відбудеться матч 4-го туру Ліги чемпіонів між "Бенфікою" і "Динамо": кияни поки що жодного разу не перемагали в єврокубку в нинішньому сезоні, і мають непогану можливість виправити неприємну ситуацію і поліпшити шанси на продовження боротьби в турнірі.

"Бенфіка" - "Динамо"

1 листопада, вівторок, 21:45. Лісабон, стадіон "Да Луж".

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Бенфіка" - "Динамо"

Пряма трансляція на каналі "Україна" і "Футбол 2"

Орієнтовні склади

"Бенфіка": Едерсон - Семеду, Луїзао, Лінделоф, Алекс Ґрімальдо - Сальвіо, Піцці, Фейса. Серві - Ґедеш - Мітроґлу.

"Динамо": Рудько - Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко - Риболовля - Циганков, Буяльський, Сидорчук, Гонсалес - Мораес.

Втрати: Жардел, Рафа, Жонас - Ярмоленко, Данилу Сілва, Гармаш.

Суддя: Клеман Тюрпен (Франція).

Нагадаємо, в попередній зустрічі, яка відбулася 19 жовтня в Києві, португальці перемогли 2:0, забивши по голу на початку кожної з 45-хвилинок.

У разі, якщо кияни наберуть хоча б одне очко, вони ще зможуть поборотися за третє і навіть друге місце в групі. Однак розклади для команди Сергія Реброва будуть значно кращими, якщо вони здобудуть перемогу в Лісабоні. 1 листопада в Стамбулі відбудеться зустріч "Бешикташа" і "Наполі".

Додамо, що в останній раз "Динамо" перемагало в Лізі чемпіонів ще в груповому турнірі в минулому сезоні: 8 грудень підопічні Сергія Реброва в Києві обіграли ізраїльський "Маккабі" 1: 0. Після цього вони один раз поступилися і звели внічию протистояння з "Манчестер Сіті" в 1/8 фіналу, а також набрали всього одне очок в нинішніх змаганнях. Таким чином, серія без перемог вже становить 5 поєдинків.

Як повідомляв "Апостроф", 29 жовтня у Києві "Динамо" розгромило "Карпати" 4:1 в рамках 13-го туру Прем'єр-ліги України. Голами у киян відзначилися Артем Бесєдін, Домаґой Віда, Микола Морозюк та Павло Оріховський. Примітно, що Бесєдін та Оріховський забили свої дебютні м'ячі за київський клуб.