RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ребров знайшов плюси у невдалому виступі "Динамо" в Лізі чемпіонів

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров визнав, що "Динамо" невдало виступило в Лізі чемпіонів 2016-2017, але при цьому зумів знайти плюси - команда не програла "жодного матчу начисто" і отримала досвід.

"Звичайно, наш результат нікого не влаштовує, проте це великий досвід. Ми виступили невдало - визнаю. Але я вважаю, що ми жодного матчу не програли, що називається, начисто. Гравці не реалізували багато моментів, припустилися низки нехарактерних помилок в обороні, що укупі з іншими причинами призвело до такого фіналу", - сказав Ребров в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

Також головний тренер "Динамо" підкреслив, що команда спробує обіграти "Бешикташ" у заключному турі групового етапу: "Ми будемо грати за честь "Динамо" і України. Крім того, кожен гравець повинен показати своє бажання виступати в нашому клубі. Результат або гра? А що таке хороша гра? Про це можна довго сперечатися. Одному подобається, коли команда здорово обороняється і контратакує. Іншому - коли багато контролює м'яч. Важко задовольнити всіх. Напевно, в цьому матчі особливо важливий результат, адже в разі успіху команда зможе отримати позитивний психологічний заряд".

Нагадаємо, "Динамо" зуміло набрати лише 2 очки в п'яти матчах групового етапу ЛЧ і достроково втратило шанси на вихід до плей-офф турніру.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ребров залишився незадоволений скасуванням матчу 1/4 фіналу Кубка України.