RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 3 грудня

3 грудня буде зіграно три поєдинки 17-го туру української Прем'єр-ліги. Матчі відбудуться в Полтаві, Одесі та Запоріжжі.

Зазначимо, що всі поєдинки цього туру почнуться з хвилини мовчання - у зв'язку з загибеллю бразильської команди "Шапекоенсе".

14.00. "Ворскла" - "Динамо"

Стадіон: "Ворскла", Полтава

Арбітр - А. Дердо

Тур відкриється за великим рахунком центральним матчем - сьома команда чемпіонату прийматиме другу. В "Динамо" ще напевно не забули про те, що поступилися "Ворсклі" в першому колі (0:2). Перед цією грою команди знаходяться в нерівних умовах, що відзначив навіть тренер киян Сергій Ребров. Полтавчани в середу провели матч 1/4 фіналу Кубка України, тоді як поєдинок "Динамо" був скасований.

Букмекери фаворитом матчу вважають діючих чемпіонів країни - на перемогу "Динамо" можна поставити з коефіцієнтом 1,03. Нічия оцінюється коефіцієнтом 5,65, а перемога господарів поля - 12,0.

14.00. "Чорноморець" - "Волинь"

Стадіон: "Чорноморець", Одеса

Арбітр - І. Бондар

"Чорноморець" має шанс збільшити відрив від "Ворскли" в турнірній таблиці. Перемога одеситів у матчі проти одного з аутсайдерів, а також втрата полтавчанами очок у грі з "Динамо" може полегшити "Чорноморцю" подальшу боротьбу за потрапляння в топ-шістку. У першому колі одесити мінімально обіграли лучан - 1:0.

Фаворит цього поєдинку - "Чорноморець": 1,67 - 3,33 - 6,50.

17.00. "Зоря" - "Дніпро"

Стадіон: "Славутич-Арена", Запоріжжя

Арбітр - Ю. Можаровський

"Зоря" втратила очки в трьох матчах поспіль і напевно хоче перервати цю серію. "Дніпро" на тижні пробився в півфінал Кубка України та підходить до гри з меншим запасом сил, але в кращому настрої. До того ж боятися дніпрянам нічого - в першому колі вони вже перемагали "Зорю" (2:0).

Букмекери вважають, що "Зоря" зможе взяти реванш за поразку в першому колі. Коефіцієнт на перемогу луганського клубу - 1,44, на нічию - 4,30, на перемогу дніпрян - 8,00.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матчі 17-го туру Прем'єр-ліги.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: