RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Загинув ні за що: у США застрелили непереможного боксера

У Чикаго, США, застрелили непереможного американського боксера Еда Брауна, якому було 25 років. Спортсмена вбили прямо в його машині.

Як повідомляє "Р-Спорт" з посиланням на ESPN, трагедія сталася близько першої години ночі, коли Браун зі своєю 19-річною двоюрідною сестрою сидів у припаркованій біля парку машині. До них під'їхав інший автомобіль, з якого злочинці відкрили вогонь. Браун отримав кілька поранень, у тому числі в голову, які виявилися несумісними з життям. Одна куля потрапила дівчині в ногу, вона знаходиться в лікарні в стабільному стані.

За словами менеджера Брауна Кемерона Данкіна, за межами рингу боксер вів спокійне життя: "Він загинув у 25 років ні за що. Люди в Чикаго відкривають вогонь без будь-якої причини. Одна справа, якби він був членом банди або мав відношення до торгівлі наркотиками. Але він ніколи не робив нічого такого, був тихим і сором'язливим хлопцем. Ви навіть не уявляєте, як було важко розмовляти з Едом поза рингом".

Зазначимо, що Браун, який виступав у напівсередній вазі, провів на професійному рингу 20 боїв і в усіх здобув перемоги (16 нокаутів).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що мережі шокував жорсткий програш російського чемпіона з боксу.