RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Головний тренер "Шахтаря" сподівається виграти Лігу Європи

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу "гірників" у виїзному матчі проти "Браги", а також заявив, що сподівається виграти Лігу Європи.

"В принципі, сьогодні була хороша перемога. Заслужена, незважаючи на деякі труднощі молодих гравців, яким ми дали можливість показати себе в рамках Ліги Європи. У матчі настав такий момент, коли "Брага" високо пресингувала нас, і тим самим відкрила простір, який ми могли використовувати для організації своїх атак. Нам завжди набагато легше дається, коли так будується гра. В принципі, перемога заслужена. Хороша гра", - наводить слова Фонсекі Tribuna.com.

"Зараз головна мета перед нами - виграти чемпіонат України. Фокусуємося на ній. Не любимо загадувати далеко вперед, тому намагаємося виграти кожен матч, йдемо крок за кроком. Сподіваємося, що вийдемо у фінал Ліги Європи і переможемо", - також сказав Фонсека.

Крім того, португальський фахівець зазначив, що йому шкода "Брагу", яка покинула Лігу Європи: "Звичайно, мені шкода. "Брага"- хороший клуб, який заслуговує проходу далі. У мене тут дуже багато друзів, гравці, яких я знаю, а з більшістю з них і працював. Тому я хотів, щоб "Брага" пройшла далі. Хоча вчора я говорив, що ми будемо грати на перемогу, і допомагати "Бразі" я не можу. Але шкода, що так сталося".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Шахтар" обіграв "Брагу" з рахунком 4:2 і здобув шосту перемогу в шести матчах групового етапу Ліги Європи.