RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Вернидуб задоволений тим, як "Зоря" виглядала в цьому розіграші Ліги Європи

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб поспілкувався з журналістами після матчу 6-го туру групового етапу Ліги Європи з "Манчестер Юнайтед" (0:2). За словами українця, він задоволений тим, як його підопічні пройшли цю єврокубкову кампанію.

"Я дійсно дуже радий, що нам попалася така сильна група. Думаю, для нас це був супер іспит. Так, ми не пройшли далі. Ми, звичайно, хотіли більшого, але що маємо — те маємо. Все одно я дуже вдячний хлопцям. Багато хто передрікав, що ми потонемо в цій групі, що будемо програвати і по 5:0. Але ми довели, що ми теж команда. Так, не вистачає глибини складу, я не боюся цих слів, це зрозуміло. Сьогодні, припустимо, дебютувало відразу три людини в Лізі Європи: воротар Ігор Левченко, Артем Сухоцький Артем і Денис Безбородько. Я думаю, що це дорогого коштує. Ці хлопці повинні зрозуміти, чого вони хочуть. А якщо вони хочуть багато чого, перш за все, щоб туди потрапити, потрібно в українському чемпіонаті завойовувати те місце, яке дає право відразу ж вступати в Лігу Європи. Там вже буде набагато цікавіше, думаю. По грі — було зрозуміло, що складно буде.

Перший тайм від оборони, практично без моментів, два випади і все. У перерві я сказав хлопцям, що нема чого боятися, потрібно брати ініціативу в свої руки. І відразу пропустили. Тим не менш боролися, йшли до кінця, пропустили другий м'яч. Думаю, гідно зіграли. Спасибі вболівальникам, тому що грати при заповнених трибунах набагато цікавіше, отримуєш набагато більше задоволення. Я як тренер можу сказати одне: все одно пишаюся хлопцями. Так, ми не потрапили, але ми на правильному шляху. Треба зробити правильні висновки. У зимове міжсезоння потрібно дуже посилитися, якщо ми хочемо більшого — і грати як годиться", - наводить слова фахівця sport.ua.